Emeld ki a nőiességedet!

REALASH annak a luxusnak az érintése, amelyet megengedhetsz magadnak!

A REALASH kiemeli, hosszabbá és teltebbé teszi a szempilláidat! Meggyorsítja a szempilláid természetes növekedését és megelőzi a kihullását. Hatását klinikai tesztek igazolják.  A szempillanövelő - amely bőrgyógyászatilag és szemészetileg is tesztelt - kiemeli a természetes szépségedet.

A futárszállítás ingyenes! Válaszd az előrefizetést és kapj ingyenes szállítást!

 • 90 napos
  VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

  Ha az eredménnyel nem vagy elégedett, küldd vissza a terméket 90 napon belül és visszakapod az árát.

 • Természetes összetevők

  Az ORPHICA termékei olyan természetes összetevőket tartalmaznak, amelyek ápolják a szemkörnyéki bőrt.

01. VÁLASZD A MINŐSÉGET

REALASH - EYELASH ENHANCER 17,400 ft

A termék ára: 17,400 ft 1 flakon: 3ml A kezelés időtartama: 3 hónap

Lepd meg szeretteidet!

Vásárlóink gyakran ajándékozzák meg édesanyjukat, testvéreiket és barátnőiket Realash termékkel. Ha Te is szeretnéd, hogy más is közelebb érezze magát a szépséghez, akkor rendelj még neki is egyet!

Összes mennyiség:

la_cloud_ >la_cloud_
"A legjobb barátom az @orphica_official ... Szeretem ezt a szempilla szérumot. Néhány hét alatt a szempilla meghosszabbodik és megvastagszik, ahogy magatok is láthatjátok. Mindenkinek javaslom, szeretem, és már nem tudnék élni nélküle." #beauty #makeup #realash #orphica
 • A HATÁS GARANTÁLT!

  Teljesen biztosak vagyunk abban, hogy termékünk hatásos! Ezt 100% pénz visszafizetéssel garantáljuk! Ez azt jelenti, hogy ha nem vagy megelégedve a termékkel, akkor visszaküldheted.

 • AZONNALI HATÁS

  Azok a nők, akik kipróbálták, úgy vették észre, hogy már a kezelés 14. napján a szempilláik erősebbek, egészségesebbek lettek és sokkal jobb állapotba kerültek.

 • BIZTONSÁG

  Az ORPHICA kozmetikumai nem okoznak irritációt, allergiát és nincsenek egyéb mellékhatásaik sem.

 • BIZALOM

  A titoktartás az egyik legfontosabb feladatunk. Nem adjuk el és nem is osztjuk meg a vásárlóink személyes adatait.

 • TELEFONOS RENDELÉS

  Amennyiben – valamilyen oknál fogva – nem tudod leadni a rendelésedet az interneten keresztül, csak hívj minket a 0036 144 512 87 (ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig, 08:00-16:00-ig érhető el) - as telefonszámon és telefonon keresztül is le tudod adni a rendelésdet. Ebben az esetben készpénzzel tudsz fizetni a szállításkor.

AMENNYIBEN ELBŰVÖLŐ SZEMÖLDÖKRE VÁGYSZ, RENDELD MEG A BROW KONDICIONÁLÓ TERMÉKET IS!

 • Realash - Brow Conditioner

  15,700 ft

  Szemöldökápoló Eljött a szemöldökápolás ideje! A BROW az ORPHICA-tól egy olyan hatékony kondícionáló, amely vastagabbá, teltebbé, és erősebbé teszi a szemöldököd. A 4 ml-es üveg elegendő a 3 hónapos kezelésre.

  Előtte
  before
  Utána
  after

02. TÖLTSD KI A NYOMTATVÁNYT

 • Megkaphatom a rendelésemet, ha külföldön vagyok? Azokkal a futár céggekkel, amelyekkel kapcsolatban állunk, a világ szinte bármelyik részére tudnak szállítani, azonban ebben az esetben a szállítási idő eltérhet. Miután leadtad a rendelésed, tájékoztatni fogunk a szállítás időpontjáról. Függetlenül attól, hogy melyik országot választod, a szállítás minden esetben 6158 ft. Előre fizetés esetén minden vásárló választhatja a külföldi rendelést.
 • Miért kell megadni a telefonszámot? Azért van szükségünk a telefonszámodra, mert így tudunk a leggyorsabban kapcsolatba lépni Veled. A telefonszámodat megadjuk a futárszolgálatnak, akik a szállítást intézik, így a futár közvetlenül kapcsolatba tud lépni Veled, amennyiben ez szükséges.

03. VÁLASSZ FIZETÉSI LEHETŐSÉGET

A terméket kiküldjük, amint a pénz megérkezett a számlánkra. A kézbesítés várható ideje 2-7 munkanap.

Fizess most banki átutalással.A kézbesítés várható ideje 2-7 munkanap.

A megrendelt termékeket közvetlenül a rendelés után küldjük Neked. Miután átadtad a futárnak az összeget, megkapod a csomagot. A kézbesítés várható ideje 2-7 munkanap.

04. MEGRENDELÉS

Ingyenes szállítás: 0 ft
Összesen: 0ft
A rendelés feldolgozási ideje 2 nap
Szállítást végző partnereink